Slidgigt rammer både unge og ældre 

Slidgigt i ryggen og lændesmerter er ofte en smertefuld situation med daglig irritation og invalidering af kroppen. Slidgigt rammer både unge og ældre. Faktisk er omtrent en fjerdedel af folk på 20 år ramt af lidelsen, men det næsten er halvdelen af dem på 30 år, der har denne lidelse.

Hos Boel Akupunktur kan du komme til en uforpligtende samtale om din situation med slidgigt og muligheder for behandling. De almindelige læger mener nemlig at det kun er muligt at behandle slidgigt med smertestillende medicin.

Boel Akupunktur mener først og fremmest at det er vigtigt at holde ryggen aktiv. Desuden giver behandlinger med akupunktur hurtige fremskrift og dermed en øget livskvalitet via mere søvn og dermed mere energi i hverdagen

Tynde nåle 
Akupunktur er behandling med tynde nåle, som stikkes ind i huden på særlige punkter på kroppen. Disse punkter kaldes akupunkturpunkter. Behandlingen har i de seneste 30 år vundet indpas i den vestlige verden, hvor flere og flere mennesker mener, at akupunkturen har afhjælpet alt fra mindre helbredsmæssige problemer til alvorlige sygdomme. Teorien bag akupunktur tager udgangspunkt i en teknik til at afbalancere energistrømme.
Hos Boel Akupunktur arbejder de med moderne- og traditionel kinesisk akupunktur. Så går du med ondt i ryggen er det måske et forsøg værd at forsøge sig med akupunktur behandling.